Web Analytics Made Easy - Statcounter

ششم مهر، روز جهانی جهانگردی و آغاز هفته گردشگری است؛ شعار این هفته در سالجاری " گردشگری و توسعه روستایی " است.

فریدون اللهیاری روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این طرح‌های گردشگری با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و حمایت و اعطای مجوز اداره کل میراث فرهنگی آماده افتتاح است و با بهره‌برداری از آنها برای ۳۵۰ نفر بطور مستقیم و برای حدود یکهزار نفر بطور غیر مستقیم اشتغالزایی ایجاد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با بهره‌برداری از این طرح‌ها حدود یکهزار تخت به ظرفیت اقامتگاه‌های استان اصفهان اضافه می‌شود و به حدود ۳۶ هزار تخت می‌رسد، اظهار داشت: این طرح‌ها شامل ۲ هتل و چهار اقامتگاه سنتی در کلانشهر اصفهان، ۱۱ اقامتگاه سنتی در کاشان، سه مجتمع گردشگری در خور و بیابانک، یک اقامتگاه سنتی در خوانسار، یک هتل و چهار اقامتگاه سنتی در نطنز و آران و بیدگل، یک مجتمع گردشگری در شاهین‌شهر و میمه و یک هتل و یک اقامتگاه سنتی در مبارکه است.

اللهیاری سایر طرح‌های آماده افتتاح هفته گردشگری در استان اصفهان را یک اقامتگاه سنتی در تیران و کرون، ۲ هتل، یک مجتمع گردشگری، سه اقامتگاه سنتی، ۲ کارگاه صنایع دستی و یک سفره‌خانه سنتی در اردستان، یک سفره خانه سنتی در فلاورجان و یک سفره‌خانه سنتی در برخوار اعلام کرد.

وی با بیان اینکه در طرح‌های گردشگری امسال به توسعه روستایی توجه ویژه‌ای شده است، افزود: ۱۷ طرح اقامتگاه بومگردی در روستاهای استان بهره‌برداری می‌شود که شامل یک واحد در خوانسار، هفت واحد در خور و بیابانک، یک واحد در شاهین‌شهر و میمه، یک واحد در گلپایگان، یک واحد در آران و بیدگل، ۲ واحد در شرق اصفهان، سه واحد در سمیرم و یک واحد در چادگان است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی  اصفهان با تاکید بر اینکه در پنج سال گذشته توجه ویژه‌ای به توسعه گردشگری در روستاهای استان شده است، اظهار داشت: ۹۰ درصد از ۴۵۳ واحد بومگردی در این خطه در روستاها هستند و منجر به توسعه اقتصادی و فرهنگی این مناطق شده است.

وی اضافه کرد: بیشترین واحدهای بومگردی استان اصفهان در روستاهای شهرستان خور و بیابانک در ۴۰۰ کیلومتری شرق اصفهان مستقر هستند که پس از رونق آنها و جذب گردشگران داخلی و خارجی شاهد مهاجرت معکوس در این روستاها بودیم.

اللهیاری از دیگر اقدامات انجام شده برای توسعه گردشگری در روستاها را ایجاد زیرساخت‌ها، تسریع در صدور مجوزها و اعطای تسهیلات و مرمت و ثبت ملی آثار تاریخی عنوان و خاطرنشان کرد: گردشگری در استان اصفهان در دهه‌های گذشته بیشتر به چند شهر مانند اصفهان و کاشان محدود بود اما در زمان حاضر در همه شهرستان‌ها گسترش یافته و در روستاها نیز اقدامات خوبی صورت گرفته است.

وی تاکید کرد: توسعه گردشگری روستایی باید با حفظ فرهنگ بومی همراه باشد و رونق اقتصادی و معیشتی را برای ساکنان آن به ارمغان بیاورد.

استان اصفهان با پنج میلیون نفر جمعیت به‌عنوان قطب گردشگری جهان و ایران، بیش از ۲۲ هزار بنا و اثر تاریخی شناسایی شده دارد که از میان آنها افزون بر یک‌هزار و ۸۰۰ اثر ثبت ملی شدند.

هفت اثر از آثار تاریخی اصفهان به نام‌های میدان نقش جهان، کاخ چهلستون، باغ فین کاشان و مسجد جامع و سه قنات به نام‌های وزوان، مزدآباد و مون به ثبت جهانی رسیده و کانون توجه گردشگران داخلی و خارجی است.

اصفهان حدود ۱۵۰ هتل، ۴۴۴ اقامتگاه بومگردی، ۷۰ هتل سنتی، ۱۵۰ خانه مسافر و ۲۳۰ مهمانپذیر و افزون بر ۳۵ هزار تخت دارد.

برچسب‌ها اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری اصفهان اصفهان جهانگردی پروندهٔ خبری سال ۹۹؛ سال جهش تولید

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری اصفهان اصفهان جهانگردی اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری اصفهان اصفهان جهانگردی اخبار کنکور اقامتگاه سنتی استان اصفهان بهره برداری یک واحد طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۵۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری

مصطفی گل شکن ، معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی  دانشگاه علوم پزشکی گیلان  گفت:  بهداشت و درمان رسالت اول دانشگاه علوم پزشکی است.‌


 معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی  دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی گیلان ۱۲۰۰ نیرو پیمانی دارد گفت: در پرداخت حقوق این دانشگاه از بین ۶۷ دانشگاه رتبه ۱۱ کشور رل دارد.‌

 گل شکن افزود: ۱۶۸ پروژه عمرانی دانشگاه علوم پزشکی در دست اجرا دارد که از این مجموع۴۳ پروژه افتتاح شد و ۸۱ پروژه آماده افتتاح است و با حضور ریاست جمهوری افتتاح خواهد شد.‌ ‌ 

وی با بیان اینکه پروژه عمرانی بهداشت و درمان بسیار است، خاطر نشان کرد: برای ۸۱ پروژه ۳۱۸ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.‌


 معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی  دانشگاه علوم پزشکی گیلان به  بیمارستان ۴۰۰ تخت خوابی لاکان رشت اشاره و خاطر نشان کرد : این بیمارستان   ۸۶ درصدپیشرفت فیزیکی دارد.

گل شکن  اظهار داشت: با راه اندازی این بیمارستان ۱۳۰۰ نفر نیرو جدید جذب خواهد شد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • بهره برداری از ۱۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • بهره برداری از یکصد واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • افتتاح اقامتگاه سنتی دربند در مهدیشهر
  • فاز سوم کمربندی نسیم شمال قزوین آماده بهره‌برداری
  • طرح ارتقاء فرآورده های نفتی پالایشگاه اصفهان تا پایان تابستان به پیشرفت 30 درصد مي رسد
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • ۳۰ کیلومتراز محور ترانزیتی خوی به رازی آماده بهره برداری شد
  • بهره برداری از محل جدید اعزام و آماده سازی پروازهای هواپیمایی کیش
  • بهره برداری از محل جدید اعزام و آماده سازی پرواز‌های هواپیمایی کیش
  • اقامتگاه سنتی گل‌سنگ دربند افتتاح شد