Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-03@04:26:46 GMT

هتل عباسی ایران، زیباترین هتل خاورمیانه

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۱۱۷۹۷

هتل عباسی ایران، زیباترین هتل خاورمیانه

اما با همه‌گیری کووید، این صنعت نه تنها در ایران، بلکه در دیگر کشورها نیز با رکورد مواجه شد. رفته‌رفته با کم شدن محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های سفر، امکان گردشگری در ایران فراهم شده است.

به نقل از اخبار هتل علی بابا مکان‌های سنتی ایران هنوز پتانسیل جذابیت بالایی دارد. هتل عباسی، یک مکان مجلل و سنتی است که در شهر تاریخی اصفهان واقع شده و شبیه به هیچ جای دیگری نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصفهان جاذبه‌های تاریخی بسیاری دارد که بعضی از آنها جزء میراث جهانی یونسکو هستند، اما به دلایل مختلف می‌توان گفت که هتل عباسی به خودی خود یک جاذبه گردشگری محسوب می‌شود. این هتل با حدود ۳۰۰ سال قدمت، متعلق به دوره صفویه و شاه سلطان حسین است. در واقع به عنوان توقفگاهی برای بازرگانانی که در جاده ابریشم در سفر بودند، مورد استفاده قرار می‌گرفت.

ایران بی‌نظیر و زیبا

این مجموعه نه تنها برای بازرگانان بلکه برای شترها و اسب‌هایی که برای حمل و نقل کالاها استفاده می‌شدند، استراحتگاه و سرپناه فراهم می‌کرد. گذشت زمان کاروانسرای قدیمی را که در اوایل قرن ۱۹ به عنوان یک مجموعه نظامی استفاده می‌شد، فرسوده کرد. در دهه ۱۹۵۰، آندره گدار، باستان‌شناس فرانسوی، که در آن زمان در ایران مشغول به کار بود، بازسازی این کاروانسرا را بر عهده گرفت. اندکی پس از آن، کاروانسرای عباسی به آنچه که امروز می‌بینیم تبدیل شد؛ هتلی ۴ ستاره با گذشته‌ای باستانی.

شاید هتل عباسی امکانات مدرن فراوانی مانند باشگاه ورزشی یا دستگاه‌های کاپوچینو در اتاق‌ها نداشته باشند، اما  این به جذابیت کاروانسرا می‌افزاید. در دنیای مدرن، هتل عباسی بی‌نظیر است و حال‌وهوایی پارسی و منحصربه‌فردی دارد.  

سبز زمردی

جمال زندی، مدیر کل هتل، می‌گوید: «من هر کسی را که به ایران سفر می‌کند، تشویق می‌کنم که در هتل اقامت داشته باشد، چون تجربه‌ای به‌یادمادنی برای او خواهد شد.»

او واقعاً اغراق نمی‌کند! راهروها پوشیده از نقاشی‌های مینیاتوری زیبا و موثق است. سقف لابی با جزئیات دقیق و غذاخوری با آینه‌کاری زیبا، لوسترهای درخشان، و نقاشی‌های دیواری رنگارنگ و نفیس با مفاهیم رمانتیک شرقی، تزیین شده است.

مجموعه‌ای از سبز زمردی، آبی یاسمنی و طلایی، چشم هر بازدیدکننده‌ای را به خود خیره می‌کنند. این هتل حدود ۲۲۵ اتاق از جمله ۲۳ سوئیت دارد و بین بخش قدیمی و جدید هتل تقسیم شده است.

به اتاق‌های بخش جدید که در دهه ۱۹۷۰ ساخته شده‌اند، تقریبا شخصیت خاصی داده نشده و به نظر می‌رسد که بازسازی ظاهر و احساس اصلی هتل در زمان ساخت در اولویت نبوده است. اتاق‌های این بخش رنگ‌هایی ملایم دارند.

اقامت در بخش قدیمی، به‌خصوص سوئیت‌های قاجار و صفویه، بسیار لذت بخش است. این اتاق‌ها بسیار فوق‌العاده‌ و به سبک سنتی زیبا و بدون زیاده‌روی در تزئینات، بازسازی شده‌اند. با قیمتی حدود ۳۵۰ دلار به ازای هر شب، گران به‌نظر می‌رسند.

واحه‌ای در شهر

آنچه که جلوه‌ای خاص به هتل عباسی می‌بخشد، حیاط روباز آن است.

این یک باغ ایرانی بزرگ و زیبا، با فواره‌های کوچک، راه‌روهایی با جوی آب، باغچه‌هایی درخشان و درختانی پربار، به‌خوبی نگهداری می‌شود. گردشگران می‌توانند چای بنوشند، کتاب بخوانند و یا به دور از هیاهوی شهر در این واحه استراحت کنند. رستوران حیاط، آش رشته، غذای ایرانی سنتی را سرو می‌کند. آرین آقامردی، یکی از مهمانان همیشگی هتل، می‌گوید: «بسیاری از ایرانیان فکر می‌کنند که بازدید از عباسی برای صرف آش، بخش ضروری سفر به اصفهان است. هیچ چیز بهتر از گرم شدن در یک روز سرد نیست.»

خبرگزاری CNN در زمستان از این هتل بازدید کرد، با این حال باغ هنوز سبز و زیبا بود، اما در بهار می‌تواند تماشایی‌تر نیز باشد. ایران به وضوح در حال تغییر و تحول است و شاهد ظاهر شدن هتل‌های جدید خواهد بود. هرکسی که از اصفهان دیدن می‌کند و در جای دیگری غیر از هتل عباسی اقامت دارد، اگر دست‌کم در حیاط این کاروانسرا قدم نزد، از لذت زیبایی آن بی‌نصیب مانده است. مطمئن باشید که یکی از بهترین خاطرات اقامت در ایران و اصفهان را برای شما رقم خواهد زد.

منبع: هتل علی بابا

کد خبر 658587 برچسب‌ها سفر - هتل و هتلداری سفر - گردشگری مجله جاذبه‌های گردشگری ایران استان اصفهان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سفر گردشگری مجله جاذبه های گردشگری ایران استان اصفهان هتل عباسی اتاق ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۱۱۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش جاده ابریشم ترکیه در معادلات خاورمیانه/ اردوغان پروژه آمریکا را دور زد؟

به گزارش خبرآنلاین، پایگاه خبری "وستیکاوکازا" روسیه در تحلیلی نوشت: در حالی که جو بایدن به چگونگی کاهش تنش ها در نوار غزه فکر می کرد و ایران در حال بررسی راه هایی برای پاسخ به تلافی جویانه اسرائیل بود، رئیس جمهور ترکیه درگیر سیاست خارجی سازنده تری بود. او در این حین به عراق سفر کرد و با نخست وزیر این کشور یعنی محمد شیاع السودانی دیدار و گفتگو کرد.

سفر رجب طیب اردوغان به بغداد، یک سفر تاریخی بود. رهبر ترکیه برای اولین بار در ۱۳ سال گذشته پا به خاک عراق گذاشت. گفتگوها با السودانی، نخست‌وزیر و عبداللطیف رشید، رئیس جمهور عراق، با هدف تقویت همکاری بین عراق و ترکیه در مسائل سیاسی، اقتصاد و امنیت انجام شد.

اردوغان با رفتن به عراق قصد داشت دو مشکل خاص را حل کند. اولین مورد مبارزه با حزب کارگران کردستان (پ.ک.ک) بود. رئیس جمهور ترکیه در بغداد تصریح کرد که کشورش حضور کانون تروریسم در مرزهای خود را، چه در سوریه و چه در عراق، تحمل نخواهد کرد. وی با ابراز امیدواری از مشارکت بغداد در مبارزه با (پ.ک.ک) گفت: عراق باید از همه اشکال تروریسم پاک شود.

اردوغان برای نشان دادن عزم خود دستور بمباران گسترده مواضع (پ.ک.ک) در شمال عراق را صادر کرد. روزنامه حریت نوشت که به زودی نیروهای مسلح ترکیه عملیات زمینی جامع علیه شبه نظامیان را انجام خواهند داد. همچنین، ترکیه و عراق قصد دارند یک مرکز عملیاتی برای مبارزه با شبه نظامیان در عمق ۳۰ تا ۴۰ کیلومتری مرز ترکیه و عراق ایجاد کنند. تمایل دولت عراق برای همکاری با ترکیه با توجه به اینکه بغداد در گذشته اغلب آنکارا را به نقض تمامیت ارضی عراق متهم کرده است، گامی بزرگ در این مسیر است.

هر دو کشور باید مشکل (پ.ک.ک) را حل کنند تا کار دوم و مهم‌تر ضورت پذیرد. در واقع، پیگیری پروژه «راه توسعه»، کریدور حمل و نقلی که استان‌های شرقی ترکیه را از طریق خاک عراق به خلیج فارس متصل می‌کند که همین مساله، دلیل اصلی سفر اردوغان به بغداد شد.

اردوغان و السودانی تفاهم‌نامه همکاری میان عراق، ترکی ، قطر و امارات را امضا کردند. این پروژه شامل ۱۲۰۰ کیلومتر راه آهن و بزرگراه است. هزینه آن ۱۷ میلیارد دلار تخمین زده شده است. پس از اجرای این کریدور، سالانه تا ۴ میلیارد دلار سود به دست می‌آید و بیش از ۱۰۰ هزار شغل را فراهم می‌کند. مشارکت امارات و قطر بسیار مهم است زیرا عراق و ترکیه نیاز به جذب سرمایه گذاری خارجی دارند. این امکان وجود دارد که سرمایه گذاران چینی در مرحله اجرا به این پروژه بپیوندند. قطر در حال حاضر متحد ترکیه است و دخالت امارات به لطف عادی سازی روابط با ترکیه در سفرهای متقابل رهبران دو کشور به آنکارا و ابوظبی امکان پذیر شده است.

جالب اینجاست که تا همین اواخر یک پروژه بزرگ دیگر به نام IMEC (کریدور اقتصادی هند-خاورمیانه-اروپا ) وجود داشت. این پروژه قرار بود هند را از طریق خاک کشورهای عربی خلیج فارس و اردن به اسرائیل متصل کند. آمریکا نیز حمایت خود را از این طرح اعلام کرد. با این حال، به دلیل آغاز جنگ در غزه، روابط اسرائیل ـ آمریکا با کشورهای عربی به شدت تضعیف شده است. چشم انداز به رسمیت شناختن اسرائیل توسط عربستان سعودی مبهم است و اردن و امارات تماس‌های خود با تل آویو را معلق کرده‌اند. علاوه بر این، به دلیل حملات انصارااله یمن، ایمنی ناوبری در اقیانوس هند مختل شده است. به نوعی می‌توان گفت که جاده ابریشم ترکیه در حال تبدیل شدن به یک جایگزین برای پروژه آمریکایی ـ هندی است.

اجرای راه توسعه نه تنها به سرمایه گذاری‌های چند میلیارد دلاری بلکه به ثبات در عراق نیز نیاز خواهد داشت. دولت بغداد می‌داند که مقابله با تهدید (پ.ک.ک) به تنهایی غیرممکن است اما در عین حال عملیات ارتش ترکیه در عراق با محکومیت بغداد و دیگر کشورهای عربی مواجه بود. در پیش بینی سود اقتصادی بزرگ مورد نیاز ترکیه و عراق که هنوز از مداخله آمریکا و تسلط سازمان‌های تروریستی در امان نیست، دو کشور در نهایت تلاش‌های خود را برای از بین بردن ساختارهای تجزیه‌طلبانه که توسط (پ.ک.ک) نمایندگی می‌شود، هماهنگ خواهند کرد.

۳۱۱۳۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901539

دیگر خبرها

  • خاورمیانه 2050 چه شکلی است؟/ 3 سناریو با فرض جنگ سرد آمریکا و چین
  • نمایی دل انگیز از دریاچه سد سمیرم در قاب دوربین شهروند خبرنگار
  • پیاده‌راه‌های همدان از زیباترین پیاده‌راه‌های کشور است
  • آیا صدام حسین واقعا «دیوانه خاورمیانه» بود؟
  • سازمان «سیا» با دندان‌های کشیده شاهد حادثه ۱۱ سپتامبر بود
  • اصفهانِ زیبا ظرفیت بالایی برای گردشگری و تجارت دارد
  • نقش جاده ابریشم ترکیه در معادلات خاورمیانه/ اردوغان پروژه آمریکا را دور زد؟
  • تصاویری زیبا از علاقه توله خرس قطبی به مادرش (فیلم)
  • تثبیت قیمت نفت در پی مذاکرات آتش‌بس در خاورمیانه
  • زیباترین شعر‌ها از شاعران بزرگ و معاصر درباره معلم به مناسبت روز معلم